CONSTITUCIO ESPANYOLA. I REFORMA DE L'ARTICUL 13, APARTAT 2. ESTATUT D'AUTONOMIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

CONSTITUCIO ESPANYOLA. I REFORMA DE L'ARTICUL 13, APARTAT 2. ESTATUT D'AUTONOMIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA - VV. AA | Triangledh.org Lee el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia directamente en tu navegador. Descarga el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 en tu smartphone. Y mucho más en triangledh.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
VV. AA
DIMENSIÓN
9,53 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
CONSTITUCIO ESPANYOLA. I REFORMA DE L'ARTICUL 13, APARTAT 2. ESTATUT D'AUTONOMIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA.pdf
ISBN
1684050467320

DESCRIPCIÓN

Ed. Del Senia al Segura. Valencia 1993. Rustica. 17X13. 160 pp. Valenciano

Contingut . La comparació formal del nou Estatut d'autonomia de Catalunya amb l'Estatut que va ser aprovat l'any 1979 posa de manifest que s'ha produït un increment notable de la La reforma del Estatuto de Autonomía de Cataluña de 1979 fue una propuesta que los partidos políticos progresistas catalanes empezaron a desarrollar durante la última legislatura de Gobierno de Convergència i Unió (1999-2003).

Publicada en català en el L'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, promulgat per Llei Orgànica 5/1982, de primer de juliol, va ser fruit del consens de les principals forces polítiques valencianes que volgueren recuperar l'autogovern del nostre poble, fent ús del dret a l'autonomia que la Projecte de reforma de l'Estatut aprovat a Catalunya per referèndum popular el dia 18 de juny de 2006. Llei orgànica 6/2006, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, sancionada per Sa Majestat el Rei Joan Carles I el dia 19 de juliol de 2006. Reforma de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana per a ampliació competencial en matèria de participació de la Generalitat Valenciana en les decisions sobre inversió de l'Estat a la Comunitat Valenciana S'addiciona un nou apartat 4 a l'article 52, integrat en el títol IV, «Les competències», de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, del tenor següent: «4. Article 13 1.

LIBROS RELACIONADOS