EL GOS DE VIDRE

EL GOS DE VIDRE - FRANK BAUM | Triangledh.org Nos complace presentar el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia, escrito por Mauro Bonazzi. Descarga el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 o cualquier otro formato posible en triangledh.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
FRANK BAUM
DIMENSIÓN
9,13 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
EL GOS DE VIDRE.pdf
ISBN
7424836350436

DESCRIPCIÓN

Un bruixot, que busca l’aïllament i la tranquil·litat, encarrega a un bufador de vidre un gos de vidre que mantingui allunyats els veïns. A canvi de la seva obra, li ofereix una gota “quetothocura” que acabarà amb qualsevol malaltia. Però l’humil bufador, tot i que pobre i lleig, és un home d’idees i decideix guardar la gota per a canviar la seva vida. Aclaparat per la possibilitat del luxe i la bellesa aquest personatge evolucionarà fins a acabar destruint la seva força i malgastar el seu talent, vençut per la cobdícia. Frank Baum (1856-1919) va arribar a la literatura en la maduresa després d’exercir les activitats més diverses: actor, comerciant, venedor de cristalleries, periodista... Tot i que el seu llibre més conegut és “El Màgic d’Oz”, per a ell era un conte més entre els publicats. Escriptor hàbil, pròdig d’humor i emocions, va buscar en la literatura infantil un espai per a transmetre la seva saviesa tranquil·la. Manejant lleument la fantasia, l’autor aconsegueix una narració de veracitat absoluta, i efectua un retrat interessant d’una societat carregada de prejudicis i convencionalismes, amb un text salpicat de comentaris savis i contrapunts còmics. Un relat arrencat de la substància de la vida, que provoca preguntes i ens parla, de manera subtil, de l’engany que comporta el culte a la riquesa. Un conte divertit, amb un llenguatge senzill i directe, personatges ben dibuixats i un fil argumental tens que atrapa el lector, com la mirada de l’enigmàtic gos de vidre. L’edició de OQO editora d’aquesta obra és la primera que es realitza per al mercat espanyol, des de que l’autor nord-americà la va publicar per primera vegada als Estats Units el 1901, dins l’obra “American fairy tales”. A les il·lustracions, el Pedro Millán aposta per una estètica on juga amb la imperfecció i el no acabat, amb imatges suggeridores que aporten frescor. Els personatges del conte es belluguen com als dibuixos animats, com al billar on les boles piquen les unes amb les altres i generen moviment. Usant textures i qualitats del collage fos en volums contrastats en espais clàssics, els personatges de l’obra es mouen com si es tractés d’una escenografia teatral. Text de L.Frank Baum, en versió catal

Matisada, feien seva la idea que la producció de vidres catalans als segles XVI i XVII era d'una altíssima qualitat, perfectament ... Peter Li, de l'ONG Humane Society International, explica que la majoria de xinesos no mengen carn de gos. "Un 70 per cent de la població xinesa no ha menjat mai carn de gos i, del 30 per cent que sí que ho ha fet, només un petit nombre en són consumidors habituals; la resta només ho ha fet una vegada o dues, o accidentalment en algun esdeveniment amb càtering." Imatge: OakleyOriginals Algunes races canines s'adapten sense problema a la vida a la intempèrie i al fred.

Frank/: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal.

LIBROS RELACIONADOS