CROQUIS PIRINENCS

CROQUIS PIRINENCS - JAUME MASSO TORRENTS | Triangledh.org Lee el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia directamente en tu navegador. Descarga el libro de las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 en tu smartphone. Y mucho más en triangledh.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
JAUME MASSO TORRENTS
DIMENSIÓN
11,77 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
CROQUIS PIRINENCS.pdf
ISBN
1946601520518

DESCRIPCIÓN

Editorial Selecta. Barcelona 1947. 4ª edición.Tapa dura.234pp

*FREE* shipping on qualifying offers. coleccion BIBLIOTECA SELECTA nº 23, 4ª edicion 1947, 234 paginas, en catalan, tapa dura con sobrecubierta Mejores Libros, eBooks o Novelas del escritor PEREJAUME con su Biografía y Bibliografía.

Massó era un excursionista experimentat que també es dedicava a compilar llegendes i cançons de les contrades per on passava, la qual cosa esdevé matèria d'alguns dels relats. Croquis pirinencs 7 valls muntanyenques de Catalunya, especialment el Ripollès, la Garrotxa, el Conflent i el Vallespir, amb especial tirada per les valls del Canigó, encara que inclou també un relat entre la Ribagorça i l'Aran i un de temàtica marina ambientat a l'Alt Empordà. L'excursionisme romàntic del tombant de segle es- L'excursionisme català neix el 1876 amb la fundació de l'ACEC durant una excursió al turó de Montgat i ha estès la seva obra al llarg de més de 125 anys d'una manera extraordinàriament fecunda i brillant.

LIBROS RELACIONADOS