MONSIEUR TESTE. EDICIÓ DE JORDI LLOVET I ÀLEX SUSANNA

MONSIEUR TESTE. EDICIÓ DE JORDI LLOVET I ÀLEX SUSANNA - PAUL VALÉRY | Triangledh.org Nos complace presentar el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia, escrito por Mauro Bonazzi. Descarga el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 o cualquier otro formato posible en triangledh.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
PAUL VALÉRY
DIMENSIÓN
11,89 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
MONSIEUR TESTE. EDICIÓ DE JORDI LLOVET I ÀLEX SUSANNA.pdf
ISBN
9956733260903

DESCRIPCIÓN

Laertes Catalán . Jordi Llovet i Àlex Susanna. editors catalans d'aquest llibre, presenten una edició notablement ampliada del Monsieur Teste, que inclou per primera vegada en la història editorial del llibre un conjunt de textos i fragments que hi fan referència, dispersats per tota l'obra de Valéry.D'aquesta edició de Monsieur Teste de Paul Valéry, a cura de Jordi Llovet i Àlex Susanna, se n'ha fet una tirada de mil cinc-cents exemplars. Mil quatre-cents exemplars, numerats de l'1 al 1.400, en paper verjurat Vergé ample de 97 gr., destinats a la venda. Exemplar 127.

[Amb una introducció de Jordi Llovet: "Paul Valéry: Tragèdia de la intel·ligència, ètica del llenguatge", p.9-67]. Paul Valéry (Sète, 30-X-1871-París, 20-VII-1945) advierte en el «Prefacio» que Monsieur Teste «debe presentar, a quien desee traducirlo a una lengua extranjera, dificultades casi insalvables.»Y no carecía de cierta razón, pues la semántica del texto suscita serios inconvenientes al tomar Valéry los significantes tanto en su significado usual como en el arcaico o en el puramente ... Àlex Susanna i Nadal (Barcelona, 12 de setembre de 1957) és un escriptor, professor, poeta i promotor cultural.Ha estat director de la Fundació Caixa Catalunya La Pedrera (2004-2010), de l'Institut Ramon Llull (2013-2016) i de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural (2016-2017). Carles-Jordi Guardiola. 1984 Poesia valenciana completa, de Teodor Llorente.

Joan Fontcuberta, in memoriam. La gent està obsessionada, des de l'alba del romanticisme, per una idea d'originalitat que només té patent des de l'inici del segle XIX. Aquest blog vol recollir materials de recerca antropològica de Barcelona i del món sobre l'imaginari partint de les recerques de Gilbert Durand. Jordi Llovet (Barcelona, 1947) es Catedrático de Teoría de la Literatura y de Literatura Comparada en la Universidad de Barcelona.

LIBROS RELACIONADOS