EL PENSAMENT SALVATGE

EL PENSAMENT SALVATGE - CLAUDE LEVI-STRAUSS | Triangledh.org Nos complace presentar el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia, escrito por Mauro Bonazzi. Descarga el libro de las Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia en formato PDF, TXT, FB2 o cualquier otro formato posible en triangledh.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
CLAUDE LEVI-STRAUSS
DIMENSIÓN
9,15 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
EL PENSAMENT SALVATGE.pdf
ISBN
9677889027059

DESCRIPCIÓN

1971,RÚSTEGA.Pròleg d'Eugeni Trias. Traduccio de Miquel Marti i Pol . 286 p. 8è. SINOPSIS:El tema d'aquest llibre s'aparta de l'etnologia tradicional, ja que no considera grups humans o àrees geogràfiques particulars sinó que aborda un atribut universal de l'esperit; el pensament en el seu estat 'salvatge'. Interessa a Lévi-Straus assenyalar-ne les característiques, el seu abast, la seva força, en certa manera definits per la impossibilitat de conrear-i domesticar-per augmentar el seu rendiment. Apareix tant en els nostres contemporanis com en les passades generacions, i és recognoscible en les societats desenvolupades i en les primitives. A 'El pensament salvatge' no hi ha desordenat o confús. A partir d'observacions minucioses i precises -sovint asombrosas-, analitza, distingeix, classifica, combina i oposa els objectes i els fets de la natura. D'aquí que l'autor destaqui els mites, els ritus, les creences i altres expressions de la cultura com 'salvatges', comparables amb els altres éssers que la natura -de la qual l'esperit humà forma part- crea en múltiples formes animals, vegetals i minerals. Tot i els mil·lennis transcorreguts des de l'aparició de l'home sobre la terra, és sorprenent que hi hagi subsistit així i que hagi trobat el material i la inspiració d'una lògica les lleis es limiten a traslladar el llindar de les propietats de la realitat.

A Herodiana y la tropa de las Holda les sucedió lo que más al sur le sucedió a Melusina, poco a poco fueron relegadas a un inofensivo folklore. El pensament és el producte de la ment en l'acte de pensar, és a dir, les construccions mentals elaborades fruit de l'activitat del cervell.En tant que activitat fonamental de l'ésser humà, és estudiat per diverses disciplines, entre les quals destaquen la filosofia i la psicologia.L'objectiu bàsic del pensament és dotar de significat el món exterior i un mateix, manipulant la informació. Resumen Levi Strauss - La ciencia de lo concreto - El Pensamiento Salvaje. Capitulo 1: La ciencia de lo concreto.

Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta.

LIBROS RELACIONADOS