EL PENSAMENT SALVATGE

EL PENSAMENT SALVATGE - CLAUDE LEVI-STRAUSS | Triangledh.org Criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia PDF, TXT, FB2. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de la existencia ePUB. Las criaturas de un solo día. Los griegos y el misterio de Existencia MOBI. El libro fue escrito en 2020. Búsqueda de un libro de criaturas de un día. Los griegos y el misterio de la existencia en triangledh.org.

INFORMACIÓN

AUTOR
CLAUDE LEVI-STRAUSS
DIMENSIÓN
3,75 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO
EL PENSAMENT SALVATGE.pdf
ISBN
9843823910886

DESCRIPCIÓN

1971,RÚSTEGA.Pròleg d'Eugeni Trias. Traduccio de Miquel Marti i Pol . 286 p. 8è. SINOPSIS:El tema d'aquest llibre s'aparta de l'etnologia tradicional, ja que no considera grups humans o àrees geogràfiques particulars sinó que aborda un atribut universal de l'esperit; el pensament en el seu estat 'salvatge'. Interessa a Lévi-Straus assenyalar-ne les característiques, el seu abast, la seva força, en certa manera definits per la impossibilitat de conrear-i domesticar-per augmentar el seu rendiment. Apareix tant en els nostres contemporanis com en les passades generacions, i és recognoscible en les societats desenvolupades i en les primitives. A 'El pensament salvatge' no hi ha desordenat o confús. A partir d'observacions minucioses i precises -sovint asombrosas-, analitza, distingeix, classifica, combina i oposa els objectes i els fets de la natura. D'aquí que l'autor destaqui els mites, els ritus, les creences i altres expressions de la cultura com 'salvatges', comparables amb els altres éssers que la natura -de la qual l'esperit humà forma part- crea en múltiples formes animals, vegetals i minerals. Tot i els mil·lennis transcorreguts des de l'aparició de l'home sobre la terra, és sorprenent que hi hagi subsistit així i que hagi trobat el material i la inspiració d'una lògica les lleis es limiten a traslladar el llindar de les propietats de la realitat.

El seu creixement pot ser anual o bienal o perenne de curta duració. Comprar el libro El pensament salvatge de Claude Lévi-Strauss, Edicions 62 (9788429722673) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ... El pensamiento mágico o salvaje se ajustaría al nivel de la percepción y de la imaginación, mientras que el científico se alejaría de estas esferas. En estas tesis, Levi Strauss parece asumir la divisa asumida por Nietzsche en "Sobre verdad y mentira en sentido extramoral". Lo de anomalía salvaje se entiende mejor si se sabe que es una concesión a una investigación de Toni NEGRI.

El deseo de conocer! Toda clasificacin es superior al caos. Aquellas culturas que denominamos primitivas, comparten la misma necesidad por ordenar el mundo que el resto de los occidentales. Descubre si EL PENSAMIENTO SALVAJE de CLAUDE LEVI-STRAUSS está hecho para ti.

LIBROS RELACIONADOS